Vse kategorije
Centrifuga z gelsko kartico

Domov> Izdelki > Centrifuge > Klinična centrifuga > Centrifuga z gelsko kartico

Plasma Gel Card Centrifuge 12/24 Blood Group Tiping Id Serološki

Prijave:● Test krvne skupine ABO
●Preizkus Rh antigena krvne skupine
●Neredno presejanje protiteles
● Navzkrižno ujemanje
● Zaznavanje HDN
●Preverjanje protiteles proti trombocitom
● Navzkrižno ujemanje trombocitov
Najvišja hitrost3500 vrt / min
Max.RCF1554 xg
Max.Capacity24 kartice
Usklajeni rotorjiRotorji diskovnih kartic
zaslonLCD
Številka modela:TBTC12 (stari model: XK-12B)
certificiranje:CE, ISO13485, ISO9001:2015
garancija1 leto garancije za celoten stroj, 3 leta garancije za kompresor in 5 let garancije za motor. Brezplačni nadomestni deli in dostava v okviru garancije.
  • Opis
  • Video
  • Tehnične specifikacije
  • Rotorji in dodatki
  • konkurenčna prednost

Tehnologija gela z mikrokolono se obširno uporablja v serologiji krvi, rutinskem odkrivanju seruma, izpiranju rdečih krvnih celic, eksperimentih z imunoanalizo gela z mikrokolono in drugih aplikacijah zaradi standardiziranega delovanja in občutljivih zmogljivosti testiranja. TBTC12 (stari model: XK-12B) namizna nizkohitrostna centrifuga s karticami s krvnim gelom z rotorjem za kartice 12/24 izpolnjuje standardne zahteve delovanja za serijsko obdelavo. Sistem vključuje mikroračunalniški nadzor in tehnologijo samodejnega zaznavanja neuravnoteženosti, ki zagotavlja enostavno upravljanje in natančne rezultate zaznavanja. Ta instrument je bistvenega pomena za eksperimentalno hematologijo v bolnišnicah in krvnih bankah.

Načelo za centrifugo s kartico krvnega gela (ID-kartica).

Načelo centrifuge Blood Gel Card temelji na imunoreakciji gela z mikrokolono, natančneje testu aglutinacije rdečih krvnih celic, znanem tudi kot test hemaglutinacije v gelu z mikrokolono (MGHA). Znotraj gelske epruvete z mikrokolono se rdeče krvne celice in njihova ustrezna protitelesa združijo in tvorijo grudo rdečih krvnih celic. S centrifugiranjem pri nizki hitrosti se strdek postavi na površino ali znotraj gela, medtem ko se rdeče krvne celice, ki niso vezane na protitelesa, usedejo na dno epruvete (konica dna epruvete).

prednosti

Prednosti Micro Column Gel Technology vključujejo njeno enostavnost delovanja, pomanjkanje izpiranja in potrditvenih testov za negativne rezultate, kar rešuje problem Coombsovega testa, ki ga je težko rutinsko uporabljati v klinični praksi zaradi njegove kompleksnosti in dolgotrajnosti. Prav tako spodbuja teorijo nepopolnega odkrivanja protiteles, da postane klinični "zlati standard". Sistem lahko obdeluje več vzorcev hkrati (12/24 kartic), kar omogoča detekcijo velikega števila kliničnih vzorcev. Poleg tega ponuja prednosti, kot so natančnost, občutljivost, minimalna poraba vzorcev, dolgoročno shranjevanje rezultatov, enostavna standardizacija in varnejše delovanje.

Metoda preverjanja očetovstva

Metoda testiranja očetovstva vključuje uporabo testnih kartic krvne skupine ABO s pozitivno in negativno krvno skupino ter krvno skupino RhD za odkrivanje človeških antigenov ABO in RhD. Metoda kolonske aglutinacije (metoda mikrokolonskega gela) je pogosto uporabljena imunološka metoda za identifikacijo krvnih skupin, pri kateri antigeni rdečih krvničk in ustrezna protitelesa aglutinirajo v mediju mikrokolonskega gela. Ta metoda je standardizirana in kvantificirana, kar zagotavlja točnost rezultatov.

V postopek so vključeni naslednji koraki:

1. Odvzem vzorcev krvi (opomba: vzorce, ki vsebujejo nenormalno povečane serumske beljakovine, je treba pred uporabo dobro oprati).

2. Obdelava vzorca krvi:

(i) Centrifugirajte antikoagulirani vzorec polne krvi pri centrifugalni sili 900 ~ 1000 g 5 minut, spodnja plast so koncentrirane pakirane rdeče krvne celice s koncentracijo približno 80 %. Previdno absorbirajte zgornjo plazmo v drugo epruveto, ki jo lahko neposredno uporabite v poskusu.

(ii) Razredčite pakirane rdeče krvne celice, ki jih želite testirati: vzemite 8-10 μl pakiranih rdečih krvnih celic in dodajte 1 ml razredčila rdečih krvnih celic. Videz mora biti enotno svetlo rdeč brez kosmičev ali krvnih strdkov. (iii) Razredčite rdeče krvne celice: vzemite 8-10 μl pakiranih rdečih krvnih celic in dodajte 1 ml razredčila rdečih krvnih celic. Videz mora biti enotno svetlo rdeč brez kosmičev ali krvnih strdkov.

3. Delovanje kartice krvnih skupin:

1) Označite pripravljeno kartico z reagenti mikroživega gela.

2) Dodajte pripravljeno suspenzijo rdečih krvnih celic v prvo do četrto epruveto in dodajte razredčene obrnjene rdeče krvne celice v peto do šesto epruveto.

3) Takoj centrifugirajte 5 minut (900 vrt./min. 2 minuti, 1500 vrt./min. 3 minute) v centrifugi za kartice krvnih skupin in vzemite rezultat presoje s prostim očesom.

Oblikovanje

● Mikroprocesorsko krmiljenje z brezkrtačnim motorjem. Natančen nadzor hitrosti.

● Enostavno upravljanje. Barvit digitalni zaslon prikazuje vse parametre delovanja. Samodejni alarm za odprt pokrov, ko je instrument izklopljen.

● Profesionalno načrtovanje programiranja. Ročna nastavitev ni potrebna. Samo zaženi.

Centrifuga TBTC12

Uporabniku prijazno

● Samodejno zaklepanje in držanje pokrova med delovanjem rotorja.

● Samodiagnostični sistem z visoko trdno prevleko komore in zaščito.

● Patentirana tehnologija "Mute", najvišja hitrost delovanja je manj kot 50 decibelov.

● Samodejna pretvorba rpm/rcf.

Centrifuga TBTC12

Varnost

● Izdelano v skladu z mednarodnimi varnostnimi predpisi (npr. IEC 61010).

● Varnost Električna blokada pokrova, vrat se ne morejo odpreti, ko rotor deluje, in stroj ne deluje, ko je pokrov odprt in se pojavi koda napake.

● Zasilna sprostitev ključavnice pokrova ob izpadu električne energije (zelo uporabno pri nepričakovani prekinitvi električne energije).

● Varnostne zaščite so narejene za prekoračitev hitrosti, da se zagotovi varnost človeka stroja.

Centrifuga TBTC12

Razpon hitrosti (rpm)0-3500rpm nastavljivHrup (dBA)≦50 dB(A)
Največja zmogljivost (ml)24 kartDimenzije (mm)430*320*250 mm (12 kartic)
440*400*230 mm (24 kartic)
Razpon RCF (xg)0-1554xg nastavljivNeto teža13 KG (z 12 kartami)
22KG (s 24 kartami)
NapajanjeAC220V,50HZ,5A,60W
No.PostavkakapacitetaVrtilna hitrostMax.RCFčasOpombe

NO.1

未命名-3

Programska skupina pred centrifugo12 kartice3500r / min1232xg1 minutaProgramsko skupino lahko nastavite za različne kartice krvnih skupin.

NO.2

未命名-3

Testna programska skupina12 kartice900r / min81xg2 minut
1500r / min226xg3 minut

NO.1

4

Programska skupina pred centrifugo24 kartice3500r / min1554xg1 minuta

NO.2

4

Testna programska skupina24 kartice800r / min81xg2 minut
1335r / min226xg3 minut
未命名-3

1. Profesionalni proizvajalec centrifug, konkurenčna cena.

2. ISO9001, ISO13485, CE, certifikat SFDA, vsi stroji so podvrženi strogemu testiranju kakovosti in dobro pakirani pred transportom.

3. Dolgoročna tehnična podpora in strokovna storitev za stranke na vseh stopnjah prodaje, dostave in delovanja izdelka. Naša visokokvalificirana in izkušena servisna ekipa vam zagotavlja edinstveno raven podpore za vaš nakup skozi celotno življenjsko dobo.

4. Prav tako lahko ponudimo prilagojene rešitve za posebne zahteve strank.

5. Podjetje, ki ga poganja učinkovita ekipa inženirjev, podprta z dolgoletnimi izkušnjami na svojih področjih, zagotavlja, da je vsak izdelek, ki zapusti proizvodno enoto, v vseh pogledih na nivoju.

POVPRAŠEVANJE
0
Povpraševalna košara
    Vaša poizvedbena košarica je prazna