Vse kategorije
Novice podjetja

Domov> Novice > Novice podjetja

Centrifuga MKE odlična na razstavi ZDRAVOOKHRANENIYE Healthcare v Rusiji

Čas objave: 2023 Ogledov: 22

MKE Centrifuge z veseljem sporoča, da se bomo udeležili ruskega Zdravstvena razstava (ZDRAVOOKHRANENIYE) v Moskvi od 4. do 8. decembra 2023.

ZDRAVOOKHRANENIYE je največja razstava medicine in zdravstva v Rusiji in regiji CIS. Razstava pritegne več kot 30,000 obiskovalcev iz več kot 100 držav. To je odlična priložnost za MKE Centrifuge, da potencialnim strankam v Rusiji in okolici predstavi svoje najnovejše izdelke in tehnologije.

Centrifuga MKE odlična na razstavi ZDRAVOOKHRANENIYE Healthcare v Rusiji

Na razstavi bo MKE Centrifuge predstavil našo celotno paleto centrifug, vključno z:

● Laboratorijske centrifuge za univerzitetne, klinične in raziskovalne aplikacije

● Hladilne centrifuge za različne aplikacije, vključno s predelavo hrane, industrijskimi laboratoriji, veterinarskimi klinikami, farmacijo itd.

● Medicinske centrifuge za ločevanje krvi, celično kulturo in druge medicinske aplikacije.

● Večnamenski vrtinčni mešalnik visoke hitrosti za hitro mešanje tekočih, tekočih in trdnih snovi ter praškastih snovi.

MKE Centrifuge je zavezana k zagotavljanju najvišje kakovosti centrifug in storitev našim strankam. Prepričani smo, da bodo naši izdelki in tehnologije zadovoljili potrebe naših strank v Rusiji in sosednji regiji.

Vabimo vas, da obiščete našo stojnico na FE133, če želite izvedeti več o naših izdelkih in storitvah. Veselimo se srečanja z vami!

O centrifugi MKE

MKE Centrifuge je vodilni proizvajalec centrifug za laboratorije, zdravljenje, krvne banke, znanosti o življenju, biotehnologijo, farmacijo in druge sektorje.

Tovarna s sedežem v mestu Changsha na Kitajskem deluje v skladu s standardoma ISO 90001 in ISO 13485 ter je opravila pregled tovarne SGS in Intertek. Vsi izdelki imajo certifikat go CE in odobreni kot medicinski pripomočki razreda ll (lVD), vse faze izdelave od zasnove do končnega izdelka pa so nenehno podvržene najstrožjemu nadzoru.

Zavezani smo k zagotavljanju naših strank najvišje kakovosti centrifug in storitev. Naši izdelki so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe naših strank v različnih panogah, vključno z zdravstvenim varstvom, predelavo hrane, obdelavo vode in ravnanjem z odpadki.

Vroče kategorije

0
Povpraševalna košara
    Vaša poizvedbena košarica je prazna