Vse kategorije
Novice podjetja

Domov> Novice > Novice podjetja

Centrifuga MKE pusti pečat na moskovskem zdravstvenem sejmu (ZDRAVOOKHRANENIYE)

Čas objave: 2023 Ogledov: 27

MKE Centrifuge, vodilni inovator v tehnologiji laboratorijskih centrifug, je predstavil svoje vrhunske izdelke in rešitve na prestižnem moskovskem zdravstvenem sejmu ZDRAVOOKHRANENIYE. Dogodek, znan po zbiranju voditeljev zdravstvene industrije in inovatorjev, je zagotovil izjemno platformo za MKE, da izpostavi svoje napredni centrifugalni stroji za medicinske laboratorije.

图片 1

Med razstavo je MKE Centrifuge pozdravil številne stranke in strokovnjake iz industrije na svoji stojnici, kjer so imeli priložnost raziskati najnovejše inovacije na področju centrifug. Obiskovalci so želeli izvedeti več o različnih aplikacijah, tehničnih lastnostih in neprimerljivi zmogljivosti centrifugalnih sistemov MKE.

Privlačne razprave in plodne interakcije so potekale, ko so stranke pokazale veliko zanimanje za razumevanje, kako bi lahko centrifuge MKE izboljšale njihove raziskovalne, diagnostične in laboratorijske procese. Številni so izrazili navdušenje nad potencialnim sodelovanjem in partnerstvom, saj so prepoznali zanesljivost in učinkovitost, ki ju ponuja tehnologija MKE Centrifuge.

Razstava je bila ključni trenutek za MKE, saj je MKE omogočila boljše razumevanje zahtev za tehnologijo centrifug v industriji medicinskih laboratorijev. Navdušen odziv udeležencev je poudaril zaupanje in priznanje, ki si ga je MKE prislužila z zavezanostjo inovacijam in odličnosti centrifug.

"Navdušeni smo nad pozitivnim sprejemom in sodelovanjem, ki smo ga bili deležni pri ZDRAVOOKHRANENIYE," je izrazila gospa Shirley iz MKE Centrifuge. "Priložnost za povezovanje z vodilnimi v panogi in predstavitev našega napredka je bila neprecenljiva. Navdušeni smo nad potencialnim sodelovanjem in vplivom, ki ga lahko ima naša tehnologija pri napredku zdravstvenega varstva in raziskav." Ko se je razstava bližala koncu, je MKE Centrifuge razmišljal o uspešnih interakcijah in se veselil nadaljnjega partnerstva, spodbujanja inovacij in nadaljnjega spreminjanja tehnologije centrifugiranja za izboljšanje zdravstvenega varstva in znanstvenih prizadevanj.

MKE je specializirano za vse vrste centrifug, vključno z:Centrifuga krvi,Hlajena centrifuga,Centrifuga visoke hitrosti,Centrifuga za nizko hitrost,Namizna centrifuga, mešalnik votex, inkubator itd.

Pozdravljamo distributerje in partnerje, da razpravljamo o prilagajanju in sodelovanju, naši strokovni tehniki in proizvodno osebje z več kot 20-letnimi izkušnjami v industriji lahko zadovoljijo vaše potrebe po različnih medicinskih laboratorijskih centrifugah.

0
Povpraševalna košara
    Vaša poizvedbena košarica je prazna