Vse kategorije
Novice podjetja

Domov> Novice > Novice podjetja

OEM & rešitve po meri podjetja MKE

Čas objave: 2023 Ogledov: 176

Na današnjem vse bolj konkurenčnem trgu je MKE (Hunan Michael Laboratory Instrument Co., Ltd) ugleden proizvajalec centrifug, ki je zavezan zagotavljanju strank po meri prilagojenih rešitev in storitev OEM. Odlikujemo se pri zagotavljanju visokokakovostnih centrifug, izjemnih storitvah in inovativnih rešitvah za izpolnjevanje edinstvenih potreb strank po laboratorijski opremi po vsem svetu.


22

Prilagojeno vašim potrebam: oblikovalske rešitve po meri
Od ponovnega označevanja standardne centrifuge MKE do izdelave popolnoma prilagojenih modelov imamo strokovno znanje in izkušnje za razvoj rešitev, ki popolnoma ustrezajo vašim zahtevam. Ne glede na to, ali gre za prilagajanje preprostih, majhnih komponent ali ustvarjanje celovitih oblikovalskih rešitev, smo odlični pri zagotavljanju prilagojenih izdelkov, ki ustrezajo vašim aplikacijam.
Pri MKE se zavedamo, da ima vsaka stranka edinstvene laboratorijske potrebe. Naša predana ekipa ima globoko poznavanje industrije v različnih sektorjih, kar nam omogoča, da ponudimo rešitve po meri. Ne glede na to, ali gre za posebne eksperimentalne zahteve, opremo z natančnimi specifikacijami ali prilagoditev za posebne domene uporabe, lahko zagotovimo rešitve, ki izpolnjujejo vaše zahteve. Tesno sodelujemo z našimi strankami, da zagotovimo, da so naši izdelki v skladu z njihovimi pričakovanji ter zagotavljajo optimalno delovanje in zanesljivost.

Zanesljivo sodelovanje: vaš zaupanja vreden partner
Poleg rešitev po meri je MKE postal OEM partner številnih vodilnih znamk centrifug, pri čemer izkorišča naše odlične proizvodne zmogljivosti in bogate izkušnje. Naš najsodobnejši proizvodni obrat se ponaša z naprednimi proizvodnimi zmogljivostmi, vrhunsko tehnologijo in kvalificirano delovno silo. Kot OEM partner tesno sodelujemo z našimi strankami in zagotavljamo, da so naši izdelki v celoti usklajeni s pričakovanji njihove blagovne znamke. Zagotavljamo brezhibno proizvodnjo, kar našim partnerjem omogoča, da se osredotočijo na svoje ključne kompetence, medtem ko se zanašajo na naše strokovno znanje in izkušnje pri izdelavi visokokakovostnih centrifug.
Če se združite z MKE, pridobite dostop do našega bogatega strokovnega znanja in izkušenj pri razvoju in proizvodnji izdelkov. Zavezani smo k temu, da vam pomagamo pri zagotavljanju vrhunskih izdelkov vašim strankam hitro in stroškovno učinkovito. Naš poudarek je na spodbujanju močnih, dolgotrajnih partnerstev, ki našim sodelavcem proizvajalcem originalne opreme dajejo moč, da dosežejo svoje cilje in uspevajo.

44

11

Neprimerljivo strokovno znanje: pospešite svoj uspeh
Z našimi robustnimi inženirskimi in proizvodnimi zmogljivostmi, ki jih podpira izjemen center za raziskave in razvoj, je MKE's vaš najboljši partner na celotnem potovanju.
Ponujamo celovito pomoč od razvoja in dostave do podpore in usposabljanja.
Naše dokazane izkušnje govorijo same zase, saj smo dosledno zagotavljali zanesljive, visokokakovostne izdelke OEM, ki so popolnoma v skladu z zahtevami naših strank.

Sprostite potencial: Zmanjšajte stroške, povečajte prihodke
Sodelovanje z nami kot partnerjem OEM vam omogoča zmanjšanje stroškov razvoja in pospešitev časa za trženje, kar na koncu poveča vaš prihodek. zaupajte našemu strokovnemu znanju, da bo vaš uspeh vodilo naprej, kar bo zagotovilo neprimerljivo vrednost in neprimerljive priložnosti.

33

Zakaj izbrati MKE za OEM in rešitve po meri?

Izkušnje in strokovnost:
S skoraj 30-letnimi izkušnjami v industriji imamo poglobljeno znanje in razumevanje zahtev glede laboratorijske opreme.

Zmogljivosti prilagajanja:
Ponujamo prilagojene rešitve za izpolnjevanje vaših posebnih potreb ter zagotavljamo optimalno delovanje in funkcionalnost.

Zagotavljanje kakovosti:
MKE sledi strogim sistemom vodenja kakovosti, spoštuje standarde ISO13485 in ISO9001, vsi naši izdelki pa so certificirani z oznako CE.

Proizvodna odličnost:
Naš napreden proizvodni obrat pokriva 30,000 ㎡, kar nam omogoča, da večino procesov izvajamo sami in vzdržujemo strog nadzor kakovosti.


Partner z MKE za OEM in rešitve po meri, ki ustrezajo vašim potrebam po laboratorijski opremi. Izkusite našo predanost odličnosti, zadovoljstvu strank in vrhunskim inovacijam. Pišite nam še danes, da raziščemo, kako lahko MKE prispeva k vašemu uspehu.

11

Vroče kategorije

0
Povpraševalna košara
    Vaša poizvedbena košarica je prazna